Navigointivalikko

Yrityksen perustaminen - ingressi

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustamiseen liittyviin pohdintoihin ja toimenpiteisiin on apua tarjolla suomi.fi-verkkopalvelussa Yritykselle-osiossa ja Yritys-Suomi-puhelinpalvelussa. Myös paikalliset uusyrityskeskukset auttavat yrityksen perustamisvaiheissa.

ELY-keskus voi rahoittaa aloittavan yrityksesi toimintaa ja auttaa kehittämään yritystoimintaa eteenpäin. Mahdollisuudet aloittavan yrityksen rahoitukseen ja muihin palveluihin selviävät Yritys-suomi-palveluista.

Y-tunnus eli yritys- ja yhteisötunnus on viranomaisten yritykselle ja yhteisölle antama tunnus. Patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteinen yritystietojärjestelmä YTJ mahdollistaa tietojen ilmoittamisen yhdellä ilmoituksella molemmille viranomaisille.


Alueellista tietoa


Ota yhteyttä

  • Tarvitsetko apua rahoituksessa, kansainvälistymisessä tai osaamisen kehittämisessä? Täytä lomake − otamme sinuun yhteyttä kahden työpäivän sisällä: Team Finland -verkoston yhteydenottopyyntö
  • Pk-yritysten rahoitus − kysy asiantuntijalta: 0295 024 800, ma-pe klo 9−15.
    Sähköposti: pkrahoitusneuvonta@ely-keskus.fi
  • Yritys-Suomi-puhelinpalvelu
    0295 020 500
  • Yrittäjän talousapu 0295 024 880
  • Valtakunnallisiin palvelupuhelinnumeroihin sekä ELY-keskuksiin soittaminen maksaa asiakkaalle lankapuhelimesta paikallisverkkomaksun (pvm) ja matkapuhelimesta matkapuhelinmaksun (mpm) verran.

 

Muualla verkossa

   Suomi.fi yritykselle -sivustolta löydät tietoa yrityspalveluista.

 

 

Päivitetty: 08.02.2023