Tietoa verkkopalvelusta

Uudistunut ely-keskus.fi -verkkopalvelu avattiin 23.5.2013. Uudistuksessa ELY-keskuksiin yhdistyneiden virastojen vanhat verkkopalvelut (te-keskus.fi ja laaninhallitus.fi) lakkautettiin, tiehallinto.fi on lakkautettu vuonna 2010.

Verkkopalvelun rakenne

Päävalikossa on yhteiset osiot Ajankohtaista, Asioi verkossa ja Palvelut. ELY-keskukset –osiosta löytyy virastojen tietoa mm. niiden organisaatiosta, toiminnasta ja  tehtävistä.

Sivuston päävalikon Aiheet-otsikon kautta voit tutustua ELY-keskusten eri aiheiden sisältöihin ja palveluihin:

  • Elinkeinot
  • Liikenne
  • Sivistys
  • Työ
  • Ympäristö
  • EU-rahoitus
  • Aluekehittäminen

Sivuilta voi valita ylhäältä oikealta kohdasta Valitse alue halutun alueen, jolloin asiasta löytyy valtakunnallista tietoa täydentävää alueellista tietoa. Aluevalinnan voi valita ja vaihtaa millä tahansa sivulla ja valitsemalla Koko Suomi näytetään valtakunnallinen, kaikille yhteinen sisältö.

ELY-keskusten tietoa on yritysasioiden myös osalta valtakunnallisessa yrityssuomi.fi-portaalissa ja alueellisten ympäristöasioiden osalta valtakunnallisessa ymparisto.fi-portaalissa. Näihin portaaleihin ohjataan ely-keskus.fi:n sivuilta.

Jokaisen sivun oikeasta yläreunasta löytyvät linkit eri kieliversioihin sekä haku, tekstiversio, sivukartta, palaute ja yhteystiedot.

Uudistuksen myötä sivusto on viidellä kielellä: suomeksi, ruotsiksi, saameksi, englanniksi ja venäjäksi. Suomi ja ruotsi ovat toistensa versioita, eli suomenkieliseltä sivulta pääsee suoraan saman sivun ruotsinnokseen. Muut kieliversiot ovat erillisiä, suppeampia sivustoja.

Yhteystiedot

Yhteystiedot-linkki löytyy jokaisen sivun oikeasta yläreunasta. Yhteydenotot ohjataan pääsääntöisesti asiakaspalvelukeskuksiin ja puhelinvaihteisiin. Niiden tiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta

Yhteystietoja voi hakea myös asiantuntijahaku-toiminnolla. Asiantuntijahaussa voi hakea yhteystietoja asiasanalla tai palvelulla. Henkilöiden nimillä ei voi hakea, sillä useimmissa asioissa ja palveluissa yhteydenottoihin vastaavat asiakaspalvelukeskukset, ne ovat tavoitettavissa aina virka-aikana.  Linkki asiantuntijahakuun on myös mm. Yhteystiedot-sivulla ja etusivulla.

Selainsuositukset

Verkkosivumme toimivat ainakin seuraavilla yleisimmillä selaimilla:

  • Internet Explorer 10 ja sitä uudemmat versiot
  • Mozilla Firefox ESR 40 ja sitä uudemmat versiot

Jos käytössä on vanhempi selain, suosittelemme päivittämään sen uudempaan versioon.

Palaute

Verkkopalvelua pidetään mahdollisimman ajantasaisena. Mikäli haluat antaa palautetta verkkopalvelusta tai ELY-keskusten toimintaan liittyvistä aiheista, käytä palautelomaketta. Palaute-linkki löytyy jokaisen sivun oikeasta yläreunasta.

 

Päivitetty

oikopolut